Австралийската олимпийска състезателка по колоездене на писта и бивша световна шампионка

...
Австралийската олимпийска състезателка по колоездене на писта и бивша световна шампионка
Коментари Харесай

Двукратна олимпийска шампионка е загинала, след като е била блъсната от кола

Австралийската олимпийска състезателка по колоездене на писта и някогашна международна шампионка Мелиса Хоскинс е умряла, оповестиха от Олимпийския комитет на страната ѝ в понеделник.
В изказване, оповестено от полицията на Южна Австралия в неделя, се споделя, че 32-годишната жена е умряла, откакто е била блъсната от автомобил, ръководен от мъж, разказан като  " прочут на дамата ". Инцидентът се е случил в гр. Аделаида, Австралия. 
Жената " е получила съществени пострадвания и е била откарана за лекуване в Кралската болница в Аделаида. За страдание, тя умря в болничното заведение през нощта ", се споделя в изказването на полицията. 
Националната австралийска телевизия ABC и други локални медии оповестиха, че брачният партньор на Хоскинс - Рохан Денис, повторен международен първенец по колоездене и победител в стадий от Тур дьо Франс, е бил задържан и упрекнат за причиняването на гибелта ѝ.
В изказването на полицията не се показва името на 33-годишния мъж, само че загатват, че лицето е било  " арестувано и упрекнато в причиняване на гибел посредством рисково шофиране, без необходимо внимание и застрашаване на живота ". В изказването на полицията се добавя, че мъжът е пуснат под гаранция и би трябвало да се яви пред съда в Аделаида на 13 март.
CNN се свърза с полицията и съда, с цел да получи удостоверение, че Денис е мъжът, който е задържан и упрекнат, както и за датата на явяването му в съда. Говорител на полицията съобщи пред Ройтерс, че политиката на полицията е да не удостоверява имената на обвинените, взели участие в даден случай.
Хоскинс е сполучлива състезателка по колоездене на писта, като става международна шампионка и слага международен връх през 2015 година Тя се състезава и на Олимпийските игри през 2012 година и 2016 година в същата дисциплинираност, като на игрите в Лондон през 2012 година, когато не съумява да завоюва орден.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР